בית

• עמוד הבית
  • בית הספר לסקס
  • מילון
  • שאלות ותשובות
  • פורומים
  • אודות

כניסה

• הצטרפות
  • חידוש סיסמה

חדש בפורומים

• עזרה - אבי תפס אותי מאוננת.
  • עודף חשק מיני.
  • מתוסכל ובבעיה
  • בקשר לשיער מסביב לאיבר המין
  • שפיכה נשית, היתכן?
  • משחק מוזר של אישתי
  • פנתר חוזר מישהו זוכר???
  • אורגזמה
  • בעיות במיטה
  • שאלת השאלות לגלות או לא???
עוד

תגובות אחרונות

• היא לא ממש אמרה כלום, היא
    לפני 7 שבועות 5 ימים
  • האם לאמך יש רעיון איך לפנות
    לפני 7 שבועות 5 ימים
  • אני יודעת שזה בגלל זה משום
    לפני 8 שבועות 16 שעות
  • דבר ראשון חשוב שתביני. את הצד
    לפני 8 שבועות 21 שעות
  • צפרדע שלום, אני חושש שאתה
    לפני 9 שבועות 6 ימים
  • עודף חשק אצל החברה שלי
    לפני 10 שבועות יום אחד
  • אורגזמה נשית
    לפני 10 שבועות יום אחד
  • אין קשר בין משיכה לכאב
    לפני 22 שבועות 6 ימים
  • את לא צריכה תרופה להורדת החשק
    לפני 22 שבועות 6 ימים
  • רציתי לדעת אם כאב ביצים נגרם
    לפני 24 שבועות יום אחד

סקר

האם אנחנו צרכים בן/ת זוג כדי להיות שלמים
כן, כל אחד צריך משהו
78%
לא, אפשר להסתדר גם לבד
22%
אחר, נא להוסיף בתגובות לסקר
0%
סה"כ הצביעו: 49
  • חברי האתר יכולים לשלוח תגובה - כניסה , הצטרפות
  • סקרים ישנים
בית » פורומים » קשקשת

שאלת השאלות לגלות או לא???

4 תגובות [תגובה אחרונה]
ה', 10/03/2011 - 00:20
gill
User offline. Last seen 49 שבועות 5 ימים ago. Offline

טוב לפני הכל חייבת לציין שאני מוחה על שם הפורום. לא מרגישה שמה שיש לי לשאול הוא קשקוש. מה גם לא נראה לי שהייה פורום שהתאים ספציפית לנושא, אז לא משנה.

לשאלתי. כבר המון זמן אני תוהה ביני לבין עצמי לגבי הנושא וכבר נמאס לי לטחון אותו, כי פתרון לא יוצא לי מזה רק כאב ראש. אז 'משחררת' אותו פה, בתקווה שאקבל עוד נקודות מבט ואולי תשובה/פתרון.

אני מכירה זוג, (לא צעירים) חיים בסבבה או כך זה נראה מבחוץ. המידע שמעיק עלי הוא כזה – הבעל שוכב עם כל מה שזז (הכוונה לבני אדם משני המינים, בלי התייחסות למין, דת, גיל או צבע. לא שזה משנה). העניין שמפריע באמת הוא העובדה שהוא אינו נזהר (מהטיפוסים שמצהירים שלשכב עם קונדום זה כמו מקלחת עם מעיל גשם וכ'ו).

רוב המפגשים הם לא רומנים ארוכי תווך (ואני בטוחה שיש גם כאלה) אבל העיקר, זה מפגשים חפוזים בכל שעות היום ועם מי שעושה לו את זה, באותה הרגע. בן עם זה גבר או אישה. זה יכול להיות לאוראלי או חדירה תלוי בזמן הפנוי שיש לרשותם.

הדילמה שלי היא, האם – האישה צריכה לדעת? אחרי הכל, הרולטה הרוסית הזו שהוא משחק בכל יום ויום מסכנת גם אותה. ועם עד עכשיו הוא לא חלה/נדבק במשהו, לא אומר שזה תמיד יהיה המצב. אחרי הכל יש המון מחלות מין, ויש כמה שממש מסוכנות ותופעות הלוואי שלהן מתגלות רק כשזה מאוחר מידי. והיא שחייה בסרט ורוד, אולי תגלה זאת רק כשזה יהיה מאוחר מידי.

אז מצד אחד אני אומרת – אין כזה דבר, שהאישה אינה מרגישה/יודעת ואולי נוח לה להבליג/להתעלם. ובכל מקרה זה לא ענייני ואם אני יעשה משהו, המשפחה תיהרס וכ'ו.
אבל מצד שני אני תוהה מה אני הייתי רוצה עם הייתה בנעליים שלה. אני הייתי רוצה את האמת גם עם היא הייתה כואבת, מצידי שישבר הלב כל עוד הגוף יישאר בריא. כך אפשר להתמודד עם הכל – לא?

בכלל זו סוג של התעללות? ועם הייתי עדה להתעללות. אז למה הייתי צריכה לחכות- שהיא פיזית תיפגע?

חושבת על זה המון ובנתיים בחרתי את זכות השתיקה, אבל אני יודעת ומרגישה טיפה אשמה על הבחירה הזו. כי זה מרגיש כמו התעלמות משכנים שהבעל צורח על האישה ויש את השקט שאחרי, ובזמן השקט הזה - בהתחלה אתה בלחץ שאולי הצרחות הובילו למשהו רע, אבל לאט לאט אתה שוכח או מתעלם וממשיך בחייך בתקווה לא לראות שוטרים מתרפקים על דלתותיהם... לא יודעת....

אולי אני עושה מעכבר הר, וזה בכלל לא ענייני, אני צריכה להתעלם מכל הנושא ולתת להם לחיות את חייהם לטוב ולרע. מה דעתכם?

למעלה

תגובות

ה', 10/03/2011 - 10:09
דניאל מנהל האתר
התמונה של דניאל מנהל האתר
User offline. Last seen 7 שבועות 5 ימים ago. Offline
אשמח לשמוע הצעות חדשות לשם של

אשמח לשמוע הצעות חדשות לשם של הפורום. מסכים אם זה ש"קשקשת" זה לא. אבל גם "אחר" לא נשמע טוב.

לגבי השאלה... איזה שאלה קשה! כשהתחלתי לקראו אותה, התגובה הראשונה שלי היתה "לא להתערב", מה שקורה בבתים אחרים לא קשור לנו.
אבל כשהעלת את סוגיית הקונדום אז מייד רציתי לכתוב "ספרי לה הכל!".
אבל זה רק תגובות ראשוניות, צריך לזכור שאנחנו לא נמצאים בזוגיות שלהם ובכלל יכול להיות שהיא יודעת וגם מאשרת את זה. רק שזה חלק מהזוגיות האישית שלהם והם לא מספרים את זה לכל מכרהם.

אני לא בטוח שיש לי דעה חד משמעית, אולי התשובה קשורה בקרבה שלך לזוג. אם זה היה חברים טובים שלי אז הייתי מדבר איתו על זה ואומר לו שהוא חייב להבדק ולהיות אחראי. או שהייתי אומר לה שהיא צריכה להבדק ושתבין לבד את הרמז.

כמובן שצריך לקחת בחשבון שיש השלכות בכל בחירה שתקחי. אם את לא מספר, על המצפון שלך יושבת הבריאות של האישה. אם את מספרת, על המצפון שלך יישב כל מה שיקרה לזוג הזה בהמשך.

אין ספק שזו סוגיה קשה מאוד. עד כמה יש לנו זכות להתערב בזוגיות של מישהו אחר. ומצד שני עד כמה מותר לנו לעמוד מהצד ולא להתערב במשהו שהוא חיים ומוות. כן, מחלות מין זה עניין של חיים ומוות.

אני יודע שלא ממש עזרתי לך, רק הוספתי את ההתלבטויות שלי לנושא המורכב הזה... בטוח שהשאלה הזו תרוץ אצלי בראש עוד הרבה, אם תהיה התפתחות, אני העדכן :)

דניאל
מנהל האתר

למעלה
ה', 10/03/2011 - 12:26
gill
וואי עם יכולתי הייתי מנשקת אותך - בצורה אפלטונית, כמובן :)

כתבת את כל שעל ליבי ומוחי, אתה הראשון שחושב ומתלבט על כל אותם הדברים ואפילו מבין למה זה עדיין מציק לי. במיוחד שאני נתקלת בהם (בו בעיקר) מידי פעם, וכך הנושא עולה כל פעם מחדש. מנסה לדחוק הנושא לפניה אבל הוא לא נשאר שם הרבה וזה חוזר להטריד את מנוחתי...

אשמח מאוד עם תעדכן אותי במקרה של התפתחות כלשהו :) ושוב תודה

למעלה
ו', 11/03/2011 - 11:39
coyote1982
התמונה של coyote1982
User offline. Last seen 46 שבועות 6 ימים ago. Offline
מסכים עם דניאל

אני מצטרף לדניאל כשאני אומר שזו שאלה שהתשובה עליה תלויה מאד בטיב היחסים שלך עם הזוג. למשל, אם את מכירה את הזוג כי את חברה הכי טובה של האישה, אז אין פה הרבה מקום להתלבטויות ואת חייבת לספר.
מה שלא הבנתי בכל הסיפור הזה זה איך את יודעת על הרומנים האלה? את שכנה שלהם ושומעת את הגניחות?
בכל אופן, אם זה משהו שמציק לך הרבה זמן וכנראה ימשיך עוד להציק לך, אני חושב שאת צריכה לדבר עם האישה - רק שזה מעלה דילמה נוספת: איך מספרים דבר כזה?
מאחר ואני לא האדם הנכון לשאול על טאקט ועדינות מילולית, אני אשאיר לך לענות על השאלה הזאת בעצמך.
מקווה שתמצאי את הדרך הנכונה להתמודד עם זה, כי זה כבר הבריאות שלך.

למעלה
ש', 12/03/2011 - 02:15
gill
אני בספק עם השכנים עדים למעלליו,

אחרי הכל כל הסטוצים האלה קורים או בצימרים או באיזו פינה חשוכה בתוך הרכב שלו.

מודה שיש לו ביצים בזה שאין לו בעיה לתת מידע, כמו שם מלא, עיר מגורים ואף מקום תעסוקה לאנשים שאיתם הוא מנהל רומנים/סטוצים (לא שמכירה את כולם. ועם המידע הזה לא קשה למצוא אותו ואת משפחתו. אולי לא מספר לכולם, אלה רק עם כמה מובחרים, כמו לחברה שלי שדרכה גיליתי את טיבעו האמיתי. אותו או יותר נכון את הזוג, מכירה אבל ממקור/מקום אחר). אבל בין זה לבין לקחת סטוץ לבית. נסחפת, נראה לי שיש גבול לכל תעלול. גם בשבילו.

תמיד ידעתי שהוא טיפוס פלרטטן אבל על היותו דו מיני ועוד כל כך פעיל, גיליתי רק דרך החברה, שהייתה באה לשפוך הלב כשהוא הייה פוגע או אפילו ברגעים שהייה לה טוב וסתם רצתה אוזן קשבת. אחרי הכל, כל הכיף בסוד עסיסי הוא העובדה שיש את מי לשתף, מעבר לשותף לפשע כמובן. או כך הסקתי. מה גם לרגע לא שפטתי לא אותה, כי מה זה ענייני. מה אנשים בוגרים עושים בהסכמה?! ולא אומרת בזה שאני בעד בגידות, אבל הבעתי דעה פעם אחת, ואח"כ בעיקר הקשבתי. כי הרגשתי שזה מה שהיא צריכה - כותל.

לרגע לא גילית לה שאני מכירה אותם, כי לא רציתי לסבך עניין שגם ככה מסובך כל כך.

מה גם לרגע היא לא העלתה את האישה בשיחות, חוץ מהעובדה שהוא סיפר כמה רע לו וכמה היא קרה וכ'ו...

כשמאוהבים מאמינים לכל שטות, ולא משנה מה הייתי מנסה להגיד כנראה זה לא הייה משנה את דעתה, או חודר למודע. אז לא ניסיתי. אבל היא ביודעין נכנסה לעסק בעוד אישתו – אני בספק, וזה מה שעוד יותר הפריע לי.

כמובן שהוא הייה אומר שהוא אינו שוכב עימה (עם אישתו) יותר ולחן הוא מחפש חום ואהבה בחוץ. אבל לאט לאט גם היא קלטה ותפסה אותו בהמון שקרים (היו משוחחים המון בוידיאו צ'אט כשלא יכלו להיפגש, או כשהייה בבית בערבים, והוא פעמים שכח לסוגר הרמקול והיא שמעה סטוץ שהתקשר, פעם הייה זה גבר ופעם אחרת אישה. היא שמעה את כל השיחה אפילו שהוא זז מהמסך, והיו עוד אי אלו תקריות שפתחו את עיניה). כך הבינה שהוא בוגד גם בה (וכל המעללים שהוא סיפר, אינם סיפורי עבר אלה הווה). כנראה שאז הבינה שהוא מניפולאטור ושיגיד כמעט הכל בכדי להשיג את מבוקשו.

אז מכירה אותם, אבל אני לא חברה טובה של האישה, ואילו הייתי זה לא הייה מקל על העניין. דיי בטוחה שיירו בשליח. הייתי חוטפת מכל הצדדים. אני בטוחה שהוא לא הייה מודה לי, לא יודעת כמה היא ועוד לדעת שפירקתי משפחה וילדים זה לא מוסיף לדבר.

לכן כל העסק מציק ואף מעיק, כי הוא כמו פצצה מתקתקת עבור אישתו וכל אדם אחר שבוחר להיכנס איתו למיטה. אבל לגביהם אני לא יכולה לדאוג, כי אני לא מכירה אותם (נחמת טיפשים, יודעת) אבל לגביה זה כן מציק. אך עם זאת אני עדיין שוברת את הראש, בעד ונגד, מה נכון ולא נכון ולכן מצאתי את עצמי כאן :)

למעלה
כל הזכויות שמורות © 1998 - אתר יחסים חנות סקס של איב     תנאי שימוש באתר    צרו קשר
[Jump to Top] [Jump to Main Content]