יש לי חברה כבר שנה והיה לה לפניי מישהו גם שנה והיא שכבה איתו וזה מאוד מפריע לי ויש פעמים שאני חושב על זה ומתעצבן...זה נורמלי?,יש פיתרון לזה?...אשמח אם תעזרו לי..
אני בן 20 וחברה שלי בת 18 והיה לה מישהו לפני שנה והוא היה הראשון שלה ולפעמים אני חושב על זה וזה מעצבן אותי ולפעמים שאנחנו שוכבים אני מרגיש כאילו היא לא נהנת אני לא כל כך בטוח לא שאלתי אותה את זה והיא עשתה עוד כמה דברים עם הקודם שקשורים לסקס ושאני חושב על זה זה מפריע לי..יש פיתרון לדבר הזה או שהכל בראש שלי ואני פשוט לא צריך לחשוב על זה..?
תגובות
האם אתה יכול להגיד מה מעצבן אותך בזה?
האם זה קנאה בחבר הקודם?
דרך אגב, בן כמה אתה?
דניאל
מנהל האתר
אני בן 20 וחברה שלי בת 18 והיה לה מישהו לפני שנה והוא היה הראשון שלה ולפעמים אני חושב על זה וזה מעצבן אותי ולפעמים שאנחנו שוכבים אני מרגיש כאילו היא לא נהנת אני לא כל כך בטוח לא שאלתי אותה את זה והיא עשתה עוד כמה דברים עם הקודם שקשורים לסקס ושאני חושב על זה זה מפריע לי..יש פיתרון לדבר הזה או שהכל בראש שלי ואני פשוט לא צריך לחשוב על זה..?
ברור שהכל בראש שלך, ולכן ברור שאפשר לטפל בזה.
נראה שהרגשות שלך מגיעים מחוסר בטחון במיטה, האם היא הראשונה שלך?
דניאל
מנהל האתר
לא...היו לי מערכות יחסים לפני וזה קרה לי רק איתה אני לא יודע מאיזה מקום זה בא המחשבות האלו...
נראה לי שאתה צריך לעשות ברור יותר רציני מה קורה בתוך הראש שלך, אל תתבייש לגשת לאיש מקצוע שינסה ביד איתך לרדת לעומק המחשבות שלך ולהבין מה המניע
דניאל
מנהל האתר
דניאל תודה רבה עזרת לי מאוד..