בית

• עמוד הבית
  • בית הספר לסקס
  • מילון
  • שאלות ותשובות
  • פורומים
  • אודות

כניסה

• הצטרפות
  • חידוש סיסמה

חדש בפורומים

• עזרה - אבי תפס אותי מאוננת.
  • עודף חשק מיני.
  • מתוסכל ובבעיה
  • בקשר לשיער מסביב לאיבר המין
  • שפיכה נשית, היתכן?
  • משחק מוזר של אישתי
  • פנתר חוזר מישהו זוכר???
  • אורגזמה
  • בעיות במיטה
  • שאלת השאלות לגלות או לא???
עוד

תגובות אחרונות

• היא לא ממש אמרה כלום, היא
    לפני 20 שבועות 15 שעות
  • האם לאמך יש רעיון איך לפנות
    לפני 20 שבועות יום אחד
  • אני יודעת שזה בגלל זה משום
    לפני 20 שבועות 3 ימים
  • דבר ראשון חשוב שתביני. את הצד
    לפני 20 שבועות 3 ימים
  • צפרדע שלום, אני חושש שאתה
    לפני 22 שבועות 2 ימים
  • עודף חשק אצל החברה שלי
    לפני 22 שבועות 3 ימים
  • אורגזמה נשית
    לפני 22 שבועות 3 ימים
  • אין קשר בין משיכה לכאב
    לפני 35 שבועות 2 ימים
  • את לא צריכה תרופה להורדת החשק
    לפני 35 שבועות 2 ימים
  • רציתי לדעת אם כאב ביצים נגרם
    לפני 36 שבועות 3 ימים

סקר

האם אנחנו צרכים בן/ת זוג כדי להיות שלמים
כן, כל אחד צריך משהו
78%
לא, אפשר להסתדר גם לבד
22%
אחר, נא להוסיף בתגובות לסקר
0%
סה"כ הצביעו: 49
  • חברי האתר יכולים לשלוח תגובה - כניסה , הצטרפות
  • סקרים ישנים
בית » פורומים » שאלות ותשובות » מיניות האישה

לא גומרת..

7 תגובות [תגובה אחרונה]
ד', 19/05/2010 - 09:19
לב אוהב
User offline. Last seen שנה אחת 37 שבועות ago. Offline

יש לי בן זוג מדהים, עם איבר מושלם אבל.. אני לא מגיעה לאורגזמה, .
לבד אני כן מגיעה לאורגזמה, אבל במהלך הסקס איתו אני לא גומרת.. זה לוקח בערך חצי שעה.. הוא מחכה שאגמור ואז אני נלחצת ולא הולך לי!
אני מנסה לפעמים עם האצבעות בזמן שהוא חודר אליי אבל משו מה ,,גם הלחץ לגמור וגם הפחד שאצטכך לזייף והוא ישים לב..
בסופו של דבר הפעם גם הוא חיכה ורצה שאגיע לאורגזמה והאט את הקצב כדי שהוא לא יגמור לפניי ואז התייאשתי והוא גמר והאמת שאני מתוסכלת.. הרי לבד אני כן גומרת לא יודעת מה לעשות..??האם צריכה ללכת לטיפול מקצועי ?

לב אוהב

למעלה

תגובות

ה', 27/05/2010 - 08:09
דניאל מנהל האתר
התמונה של דניאל מנהל האתר
User offline. Last seen שבוע אחד 5 ימים ago. Offline
אם תעשי חיפוש קצר בשאלות

אם תעשי חיפוש קצר בשאלות שבאתר תראי שכבר ניתנה תשובה לשאלה הזו מספר פעמים בעבר.

בגדול את צריכה לזכור שבגלל שהראש שלנו מעורב בתהליך יותר מהגוף הכל מתחיל ונגמר שם.

סביר להניח שמ"המורץ אחרי האורגזמה" או יותר נכון התסכול שלך מחוסר ההצלחה רק יוצר יותר לחץ מה שמרחיק את המטרה בעוד כמה מטרים.

אז דבר ראשון תרפי, אורגזמה זה אחלה פרס בסוף הדרך אבל הדרך מענגת בפני עצמה גם בלי הפרס. אם את מגיעה לאורזמה לבד ללא בעיה אולי שווה להתחיל באוננות משותפת, בהתחלה את תראי לו איך את עושה את זה ובשלבים יותר מאוחרים הוא יעזור לך ובסוף גם יעשה הכל לבד. יכול להיות שהתרגול הזה ביחד ישחרר אצלך את המעצורים ויוריד את הלחצים. בשלב יותר מתקדם תוכלו לשלב חדירה ואוננות אחרי או בזמן.

כמובן שיש גם מוצרים שיכולים לעזור לכם כמו טבעת חשמלית רוטטת

בהצלחה

דניאל
מנהל האתר

למעלה
א', 13/06/2010 - 00:02
coyote1982
התמונה של coyote1982
User offline. Last seen שנה אחת 7 שבועות ago. Offline
משהו חשוב

דניאל לא התייחס לדבר אחד קטן ש"לב אוהב" כתבה: זיוף אורגזמה. אין צורך! זה רק מראה על חוסר תקשורת עם בן הזוג. בכל מה שקשור לחוויה מינית תקינה, התקשורת הבין-זוגית הכרחית!!! שתפי את בן זוגך בהכל. לדעתי, שניכם צריכים להפסיק להיות לחוצים ומתוסכלים מזה שאת לא מצליחה לגמור - העצות של דניאל יניבו תוצאות באופן כמעט וודאי. בהצלחה!

למעלה
ה', 17/06/2010 - 07:23
לב אוהב
טוב,,זה קצת מסובך

זה קצת מסובך, אנחנו לא בני זוג ממש.. הוא מעורב בקשר עם עוד מישהי (שהוא טוען שהוא רוצה לנתק איתה אך הוא מחכה קצת שיעבר הזעם...היה משולש ואני בכל זאת התאהבתי בו ואנחנו עדיין יחד) זה סיפור אחר. אבל וגדול . אני הבהרתי לו שהגבר שיהיה איתי ידע בוודאות שהוא רוצה אותי. ורק אותי! ואתמול הוא אמר לי שהוא רוצה רווקה... בקיצור לדעתי (וגם אמרתי לו את זה) הוא לא בנוי לזוגיות והוא צריך טיפול רציני כדי להיות מוכן לזוגיות. הוא ניהל קשר עם שתיים כשהוןא נכנסאיתי לקשר ואח"כ הן גילו עליי.. ואני יצאתי מהתמונה. הודעתי לו שאני לא רוצה אותו(לא הוא לא רוצה איתי... ) שאני רוצה גבר ישר. בקיצור:) אתמול שכבנו אחרי שהשלמנו שאני טובה בשבילו ואם הוא היה רוצה קשר הוא היה בוחר בי.. ביתית. טובה במיטה יודעת לבשל..וכו'. החמיא לי אבל לי היה ברור מה אני רוצה .
אז מפה ללדבר גלויות בסקס זה עוד יותר מלחיץ. אנחנו לא ממש יחד ולא נוח לי להגיד לו שאני לא מצליחה לגמור איתו ולבד כן או בעבר עם בניזוג כן הצלחתי. אז אתמול היה חידוש. הוא ירד לי בפעם ראשונה (לי הוא אמר שלאף אחת הוא לא ירד כי היתה לו טראומה ממישהי שהיתה מסריחה.) ואמר שהיה טעים ואפילו לא היה ריח אצלי. אז לא גמרתי (הוא ירד למעט זמן, וגם לא צריך להגזים פעם ראשונה לא? ) אבל הפעם הוא אמר שהוא לא שם לב שגמרתי, ואני נאלצתי להגיד לו שכן. והוא אמר שלא הרגיש רעידות, ושאל אם אני עובדת עליו. תראו, היחסים ביננו מורכבים, יש לפעמים עקיצות, הוא בוחן אותי, ואני רציתי שיבחר בי (עכשיו כבר לא יודעת אם אני רוצה) אז לא הרגשתי נוח להגיד לו שלא גמרתי ונהניתי אפילו יותר מלגמור.. היה לי כיף ואמרתי לו שממש נהניתי ובמיוחד שוא התעלה על עצמו והתמודד עם טראומה ישנה. עכשיו אולי התמונה יותר ברורה.. על עצה תתקבל בברכה..(כאילו בגלל שהוא לא ממש שלי אני עוצרת את עצמי, אבל פיזית כיף לי איתו אבל... לא הולך לי) . .

לב אוהב

למעלה
ה', 17/06/2010 - 09:53
דניאל מנהל האתר
אני קורא שוב את ההודעה

אני קורא שוב את ההודעה הראשונה שלך, שמתחילה ב- "יש לי בן זוג מדהים".
סליחה!!!!!
זה לא בן זוג מדהים!

בן זוג מדהים זה מישהו שמוכן לא לנשום בשבילך. נשמע כאילו הוא לא נשם מרוב זה שהוא רץ אחרי כל כך הרבה בחורות.

שאלת לגבי זיוף אורגזמה.... הבחור מזיף מערכת יחסים שלמה ואת מוטרדת מאורגזמה?

סליחה על ההתקפה אבל את ביקשת עצה. אז העצה שלי היא מאוד פשוטה. תמצאי בן זוג. מישהו שהוא לא מורכב ולא מסובך ולא חומד ריבוי נשים בסתר. זו אמרה ישנה שאומרת שאם הוא משקר לאחרת, כנראה שהוא גם ישקר לך. אם לא עכשיו את כשתבוא הבאה שתחליף אותך.

שוב אלפי סליחות על ההתקפה החזיתית, הכל מגיע מרצון לעזור לך.

דניאל
מנהל האתר

למעלה
ה', 17/06/2010 - 18:23
coyote1982
התמונה של coyote1982
User offline. Last seen שנה אחת 7 שבועות ago. Offline
דניאל לקחת לי את המילים מהפה

קשה לי לייעץ לבחורה כמו "לב אוהב" כשהיא משתפת פעולה עם אדם ששייך לסוג האנשים שאני מבזה. העצה היחידה שאני יכול לתת לך היא אותה עצה שנתן לך דניאל. תמצאי בן זוג! אם את חושבת שהבחור שאת איתו עונה על ההגדרה אז כדאי שתקראי שוב במילון. אני לעולם לא אבין איך את ובחורות נוספות יכולות להיות עם שקרן כזה שמקיים יחסים עם מספר נשים במקביל.
תשלחי ל"בן זוג המדהים שלך" כל הכבוד ממני שהוא הצליח להתגבר על הטראומה שלו! באמת צריך להיות גבר אמיתי כדי לצאת מזה ולרדת לאישה שאתה חושב שהיא מספיק טובה בשבילך על פני כל האחרות שאתה עושה באותו זמן (מספיק ברור שאני ציני?)

למעלה
ו', 18/06/2010 - 13:52
לב אוהב
היי...נראה לי שפינטזתי קצת יותר מידי. ואתם צודקים

טוב,,תודה על העזרה כי אני יודעת שאתם צודקים וגם אני חשבתי שאם הוא כזה הוא יהיה כזה גם איתי. אני יודעת. עכשיו יותר מה מגיע לי. הוא פשוט לא מרפה כל פעם שאני אומרת לו שאני לא רוצה קשר איתו הוא מתאמץ להוכיח לי שהוא לא כזה.. לפני שבוע אחרי שהיינו יחד , אחרי יומיים הוא היה בדירה שלו עם אחת מהשתיים ואני עברתי לידו (אנחנו שכנים) וראיתי שהוא בבית והוא עבר אליי יום לפני ככה בספונטניות ) אז הרגשתי חופשי להפתיע גם, (כי יום לפני קבענו לנסוע לאנשהו, והוא הציע שניסע לשוק הפשפשים ואמרנו שניסע, ) אז דפקתי בדלת והוא יצא ואמר שהיא אצלו, אז שאלתי אותו "לא קבענו שניסע?" ואז הוא התבלבל,, כן, לאבקיצור אמרתי לו שלום והלכתי לא לפני שאמרתי לו שיגיד לה שלפני יומיים הוא היה איתי ושהיה לו כיף. בקיצור היא שמע אותי ואח"כ סיפרה גם לשניההשיגה את הט' שלה וסיפרה לה שיש עוד מישהי במשולש הזה - אני. אני מרתי לו שאני יוצאת מהקשר הזה, שהוא עלוב וכמו זונה ממין זכר, ששוכב עם כל אחת(כי באותו יום התברר שי שעוד אחת קרה לה איתו את אותה סיטואציה והיא ממש נראית לא טוב, וגם בת 43, ואני חשבתי שאני מבוגרת בשבילו, ושהבעיה אצלי, אז הבנתי שהוא חולה, שיש לו בעיה רצינית ושאני לא רוצה אותו כי הוא יהיה כך איתי אמרתי לו את כל זה וגם שלא יציע ויזרוק רעיונות שהצד השני מקבל וזה כמו לקבוע, אם הוא לא מתכוון לזה באמת. בקיצור( כן,,"קצר" זה יחסי:)) ואז הוא רצה לדבר ואני שוב נפלתי והקשבתי לו והיה לו חשוב שאתנצל שאמרתי לו שהוא שקרן וזונה ממין זכר וכל מה שאמרתי לו ,, אך אמרתי לו שזה מי שהוא הראה לי שהוא ורק אמרתי לו את האמת, ושלא מתנהגים בצורה כזו , שאני לא מקבלת התנהגות כזו(אני לא צריכה לחנך אותו ) אבל כן אולי אמרתי לו בצורה בוטה הרגשתי שהוא מסכן, שהוא מודע לבעיה שלו ושלשום כשנפגשנו עוד אמרתי לו שאני יודעת שהוא לא בנוי לזוגיות, ואז הוא אמר לי שאם הוא היה רוצה אשה גרושה בטוח היה בוחר בי שאני טובה וביתית ונראית טוב ושהסקס שלנו טוב.., מצחיק אני יודעת שזסה ברור שאני צריכה להעיף אותו .הנה אנסה שוב מקווה שהפעם לא יהיה לי קשה הוא עוזב את הדירה שלו עווד שבוע אולי אז זו תהיה הזדמנות מושלמת להמשיך הלאה. בינתיים אולי לא אענה לו לטלפונים או להזמנות שהוא מזמין אותי(כל הזמן מציע לטייל עם הכלבים או לאכול ביחד .) מצטערת על האורך*** תודה לכם ואתם עוזרים לי כמו חברים שאומרים את האמת כדי ל"העיר" אני מתעוררת לאט אבל מתעוררת בזכותכם. שבת מקסימה לב

לב אוהב

למעלה
ו', 18/06/2010 - 15:27
דניאל מנהל האתר
לב אוהב, את אומרת שהוא

לב אוהב,
את אומרת שהוא "חולה".
אני לא חושב שהוא חולה. הוא פשוט רוצה סקס ולא יותר ומשתמש בשקרים ודיבורים יפים כדי להשיג כמה שיותר סקס שהוא יכול.

את לא צריכה להסביר לו כלום ולא לבקש התנצלות. פשוט להבין שהוא משתמש בך ולא לתת לו אפשרות לעשות את זה.
בדרך כלל ניתוק מוחלט יעזור מאוד.

אני מאוד מקווה שאת (ושאר הבנות) תמיד עשיתם איתו סקס בטוח. כי מחלות מין זה זיכרון ארור מחרא של בן אדם.

בכל מקרה יש את המרפאה בלוינסקי בת"א
http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=50&catId=267
יש כאן סרט מעולה שמסביר על המרפאה:
http://www.youtube.com/watch?v=MKOtmJmokvs

דניאל
מנהל האתר

למעלה
כל הזכויות שמורות © 1998 - אתר יחסים חנות סקס של איב     תנאי שימוש באתר    צרו קשר
[Jump to Top] [Jump to Main Content]