(כי כתוב שההודעה האחרונה היא לפני דיי הרבה זמן, אז אני מקווה שעדיין יש כאן אנשים)
אוקיי, יש לי שאלה ממש מטומטמת. ):
זה גורם לי להרגיש ממש טיפשה כשאני שואלת דברים כאלה אבל אחרת אין לי איך לדעת. אני בת 18 וחצי ובתולה,
לא היה לי אף ניסיון מיני אף פעם (שום דבר מעבר לנשיקה), התחלתי לנסות לאונן בערך מגיל 16 אבל אף פעם לא ממש הצלחתי
(אולי הזווית ואולי משהו דפוק אצלי אבל בחיי שהאצבע פשוט לא נכנסה, אפילו קצת. שלא לדבר על שתיים.)
המצב הוא כזה שאף פעם אפילו לא הצלחתי להחדיר טמפון. P:
אני זוכרת שהפעם הראשונה שניסיתי לעשות את זה הייתה בגיל 14, הגעתי לדמעות מהכאבים של לנסות לעשות את זה.
הצלחתי בסוף. לא עמוק מספיק, ואחרי כמה זמן הייתי חייבת להוציא אותו כי הוא פשוט הכאיב כל כך כאילו הנרתיק בכלל לא מיועד לזה שיחדירו אליו דברים.
הממ אז לאחרונה סוף סוף הצלחתי להביא את עצמי לנסות שוב לאונן (מזכירה שהניסיון הראשון והיחידי שלי בזה היה ממש מזמן) במחשבה שאולי אם אני ממש אתמיד בניסיונות זה יעזור... והנה השאלה המטומטמת שלי XD עד איפה אני אמורה להצליח להחדיר את האצבע? כאילו, אם באצבע יש 3 מפרקים ואני מצליחה עד השני (ולא יותר מזה) זה מספיק טוב? ואם זה ממש מכאיב? ומה אני עושה לא בסדר בא לי לבכות אני כל כך רוצה שזה יצליח כבר...
אני מתלבטת אם יש לי חסם פסיכולוגי כלשהו, (אני נורא מפחדת מסקס ולא יודעת איך להעביר את הפראנויה הזו. ואני לא מוצאת בזה שום היגיון, זאת אומרת, אני כן רואה פורנו וקוראת באתרים כמו זה וכו', אני לא מסוגרת או משהו... אבל יכול להיות שזה ניסיונות שלי שלא עובדים להדחיק חסר פסיכולוגי. לא יודעת.), אולי אני צריכה לראות רופא נשים ולהרגיש מפגרת מול הפרצוף של אנשים ולא רק באינטרנט?
ניסיתי לעשות את זה בכמה זוויות ובכמה תנוחות. אני מספיק "רטובה" ובעקרון הכל אמור ללכת כמו שצריך אז למה זה כואב?... ואם השרירים מתכווצים (וזה קורה אבל לא כל הזמן) אז איך פותרים את זה? מה כדאי לי לנסות כדי... המ.... לבדוק עד כמה אני גמישה?
for the record- אני כן מצליחה להגיע להרגשה טובה מאוד פיזית (בלי קשר לכאב אני מאוד ניהנת מלגעת בעצמי וזה מרגיש בסדר גמור) אבל אני לא חושבת שאני מכניסה מספיק את האצבע ואני לא מבינה למה אני לא יכולה יותר מאחת. שלא לדבר על זה שהפלסטיקים האלה בחנות נראים לי ענקיים. חחח אז זה רק גורם לי לפחד מסקס אפילו יותר...
מצטערת שכתבתי כל כך הרבה, אני ממש מקווה שמישהו יכול לענות.
המווווןןןןןןןן תודה למי שקראו את כל זה והגיבו!!!
| כל הזכויות שמורות © 1998 - אתר יחסים | חנות סקס של איב תנאי שימוש באתר צרו קשר |

תגובות
שלום f,
דבר ראשון את יכולה להירגע, את לא הראשונה וגם לא האחרונה שמתייצבת מול הבעיה הזו.
אני אשתדל לספק לך תשובה קצרה למרות שיש מלא מה לכתוב על הנושא. כדי לצמצם אני אתמקד.
סביר להניח שאת לא מצליחה להחדיר אצבעות בגלל לחץ פסיכולוגי. יכולות להיות גם סיבות אחרות אבל אותם חייבים לברר אצל רופא נשים אז אני כרגע לא נכנס לזה.
כדי לעבור את המחסום בראש את צריכה רגע לצאת מהמחשבה על חדירה. בסופו של דבר רוב האורגזמות הנשיות מגיעות מהדגדגן ולא מהנרתיק ולהזכיר לך, הדגדגן ממוקם מחוץ לנרתיק ויש לך גישה מלאה עליו.
במידה ואת צריכה עזרה למצוא את הדגדגן את מוזמנת למילון שלנו לערך "דגדגן".
אם נלך לעולם האסוציאציות את צריכה להתיחס לדגדגן שלך כעל המפתח להמשך הדרך או הפעמון בכניסה לנרתיק. לא הצלחת לצלצל בפעמון – אין לה מה להמשיך להתקדם כי הדלת עדיין סגורה.
את מוזמנת להיעזר בבית הספר לסקס באתר, שם נמצא אזור בשם אוננות האישה ויש שם שיעור על טכניקות לאוננות. שימי לב ששלושת הטכניקות הראשונות בכלל לא מדברות על חדירה. וגם בהמשך יש עוד טכניקות לדגדגן בלבד.
אז התחנה הראשונה שלך לחדירה מלאה בכלל לא מתחילה בחדירה אלא בגירוי הדגדגן וסיפוק עצמי מלא ממנו. אחרי שתעברי את התחנה הראשונה נוכל להמשיך הלאה. וסביר להניח שאחרי שתגיע לאורגזמה המיוחלת את כבר תצליחי לגלות לבד את התחנה הבאה.
בהצלחה.
דניאל מנהל האתר
דניאל
מנהל האתר